season Maj
difficulty Let
persons 6 prs.
time 60 min.

Æblemuffins med korsknap

Ingredienser
  • 200 g sukker
  • 3 æg
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 dl yoghurt
  • 5 cl smagsneutral olie - fx vindruekerneolie
  • 1 dl flormelis
  • 2 æbler
  • En lille håndfuld korsknap
Udstyr
  • Muffinforme
Fremgangsmåde
  1. Kom æg og sukker i en skål, og pisk til det er hvidt og skummende.
  2. Kom herefter hvedemel, yoghurt, olie og bagepulver i skålen og vend det hele blidt sammen med dejskraberen.
  3. Skær æblet i små tern og hak korsknap fint.
  4. Tilføj æble og korsknap til dejen.
  5. Fordel dejen i 12 muffinforme og bag kagerne ved 200 grader i 20-25 minutter. Stik en kødnål i en muffin for at tjekke om de er færdigbagte - hænger der dej ved, bages de i lidt længere tid.
  6. Drys kagerne med sigtet flormelis før de serveres.
  • Tips

    En dejlig kage, som er nem at lave med børnene. Server den til en kop kaffe eller efter en stille frokost.

  • Råvarer brugt i Æblemuffins med korsknap Vis alle