season Marts
difficulty Let
persons 4 prs.
time 45 min.

Kartoffelsalat med skvalderkål

Ingredienser
  • 1 kg kartofler
  • 10 skvalderkålsskærme i blomst
  • 5 afblomstrede skvalderkålsskærme
  • 2 dl smagsneutral olie - fx vindruekerneolie
  • 2 spsk eddike
  • En håndfuld små skvalderkålsblade
  • Salt
  • Peber
Brugte plantedele
  • Bladene og blomsterskærmene
Udstyr
  • Blender
Fremgangsmåde
  1. Vask skvalderkålsbladene grundigt, og læg dem på et viskestykke så de kan tørre.
  2. Kom kartoflerne i en gryde med vand. Kog til de er møre og lad dem køle ned.
  3. Blend skvalderkålsblade, olie, eddike og salt til det er en ensartet vinaigrette, imens kartoflerne køler af.
  4. Vend de afkølede kartofler i vinaigretten og server i en skål med skærmene som pynt.
  • Tips

    Server denne kartoffelsalat med din favoritfisk eller som tilbehør til en frokostsandwich.

  • Råvarer brugt i Kartoffelsalat med skvalderkål Vis alle