season Marts
difficulty Let
persons 2 prs.
time 45 min.

Letstuvet strandvejbred

Ingredienser
  • 250 g strandvejbred
  • 25 g smør
  • 30 g skalotteløg
  • 30 g bacon
  • 50 g fløde
  • Salt
  • Peber
  • Citronsaft
  • Søsalat
  • Dild
Brugte plantedele
  • Blade
Fremgangsmåde
  1. Rens strandvejbred-bladene og læg dem på et viskestykke for at tørre dem.
  2. Skær bacon og skalotteløg i små tern.
  3. Brun bacon i en gryde. Lad baconternene tage lidt farve og tilsæt så smør og skalotteløg og lad det sautere under omrøring i to minutter.
  4. Kom fløde og strandvejbredblade i gryden og lad det stå i yderligere to minutter.
  5. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  6. Anret retten med søsalat og dild på toppen.
  • Tips

    Denne ret fungerer meget godt som tilbehør til et grillet stykke kød eller med pasta.

  • Råvarer brugt i Letstuvet strandvejbred Vis alle