Er du skolelærer? Gå til undervisnings-sitet her
season Januar
difficulty Let
persons 4 prs.
time 35 min.

Pasta med tang & urter

Ingredienser
  • 300 g spaghetti
  • 100 g tang
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk smør
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl vilde urter - ramsløg, kørvel, brøndkarse, salturt. Jo flere urter, jo bedre.
  • Salt
  • Sort peber
Fremgangsmåde
  1. Bring en stor gryde vand i kog med godt med salt i. Vandet skal smage næsten som havvand.
  2. Kog spaghettien efter pakkens anvisning.
  3. Imens skæres tangen i strimler som passer til spaghettien.
  4. Hak hvidløget fint.
  5. I en anden gryde varmes olie og smør og tangen samt hvidløget sautéres let heri. Tang og hvidløg må ikke tage farve, men skal blot blive klare.
  6. Når pastaen er kogt færdig løftes pastaen over i tang og hvidløget og vendes rundt heri. Smag til med salt og peber.
  7. Hak de vilde urter fint, og drys ud over pastaen.
  8. Server med det samme.
KANDY SPICES

David de Silva

Stifter og chef

David er født i Danmark af en dansk mor og srilankansk far, og har en stor passion for chili og krydderier. David stiftede i 2016 firmaet KANDY SPICES, som importerer økologiske krydderier fra Sri Lanka og producerer chili-saucer. Derudover arbejder David som fast TV-kok på Go’ Morgen Danmark på TV2 og med Opskriftudvikling og rådgivning for restauranter samt kokkeskoler for private og firmaer. David er uddannet kok i 2004 fra Kong Hans Kælder og Henne Kirkeby Kro. I perioden 2007-2015 drev han Davids Bistro på Østerbro i København, en fransk inspireret restaurant med fokus på gode råvarer og det klassiske kokke håndværk.

KANDY SPICES

David de Silva

Stifter og chef

David er født i Danmark af en dansk mor og srilankansk far, og har en stor passion for chili og krydderier. David stiftede i 2016 firmaet KANDY SPICES, som importerer økologiske krydderier fra Sri Lanka og producerer chili-saucer. Derudover arbejder David som fast TV-kok på Go’ Morgen Danmark på TV2 og med Opskriftudvikling og rådgivning for restauranter samt kokkeskoler for private og firmaer. David er uddannet kok i 2004 fra Kong Hans Kælder og Henne Kirkeby Kro. I perioden 2007-2015 drev han Davids Bistro på Østerbro i København, en fransk inspireret restaurant med fokus på gode råvarer og det klassiske kokke håndværk.

Råvarer brugt i Pasta med tang & urter Vis alle