Er du skolelærer? Gå til undervisnings-sitet her
season Maj
difficulty Let
persons Til forrådskammeret
time 20 min.

Sukker med skud fra rødgran

Ingredienser
  • 500 g økologisk rørsukker
  • 200 g friske granskud (eller spansk kørvel)
Udstyr
  • Blender
  • Sylteglas
Fremgangsmåde
  1. De friske granskud og sukker blendes til det er en samlet grøn masse.
  2. Fyld sukkeret på et sylteglas, og det er klar til brug.
  3. Sukkeret kan stå i op til et år.
  • Tips

    Sukkeret er godt at smage til med. Det kan bruges både til salte og søde retter. Du kan også varme sukkeret let op med agurkesaft og lave det til en sirup.

  • Restaurant Barr

    Thorsten Schmidt

    Køkkenchef

    Thorsten Schmidt er en dansk kok, der gennem sin eksperimentale tilgang til madlavning, har sat sit præg på udbredelsen af det nordiske køkken. Med afsæt i en kulturhistoriske idéer, tager Schmidts udgangspunkt i mere end blot de geografiske kvaliteter, som er at finde i den nordiske region. Hans tidligere restaurant, Malling og Schmidt, var en af de mest progressive og indflydelsesrige på den danske scene. I dag er Schmidt at finde på Restaurant Barr, som han er medejer af. Restauranten er et samarbejde mellem Schmidt og René Redzepi, og har til huse i nomas tidligere lokaler på Christianshavn. Barr tilbyder en rolig atmosfære, hvor maden er af højeste kvalitet med afsæt i Nordsøen og de kulinariske traditioner, som er tilstede i de omkringliggende lande.

    Restaurant Barr

    Thorsten Schmidt

    Køkkenchef

    Thorsten Schmidt er en dansk kok, der gennem sin eksperimentale tilgang til madlavning, har sat sit præg på udbredelsen af det nordiske køkken. Med afsæt i en kulturhistoriske idéer, tager Schmidts udgangspunkt i mere end blot de geografiske kvaliteter, som er at finde i den nordiske region. Hans tidligere restaurant, Malling og Schmidt, var en af de mest progressive og indflydelsesrige på den danske scene. I dag er Schmidt at finde på Restaurant Barr, som han er medejer af. Restauranten er et samarbejde mellem Schmidt og René Redzepi, og har til huse i nomas tidligere lokaler på Christianshavn. Barr tilbyder en rolig atmosfære, hvor maden er af højeste kvalitet med afsæt i Nordsøen og de kulinariske traditioner, som er tilstede i de omkringliggende lande.

    Råvarer brugt i Sukker med skud fra rødgran Vis alle

    Alternative råvarer til brug i Sukker med skud fra rødgran