season April
difficulty Let
persons 2 prs.
time 30 min.

Salat af cherrytomater og brombær med strandmalurt

Ingredienser
  • 2 kviste strandmalurt
  • 200 g cherrytomater
  • 5 cl olivenolie
  • 1 spsk eddike
  • En håndfuld brombær
  • Salt
  • Peber
Brugte plantedele
  • Bladene
Fremgangsmåde
  1. Skyl strandmalurten og pluk bladene af. Læg bladene på et viskestykke eller køkkenrulle, og sæt til side.
  2. Skyl cherrytomaterne og skær dem i både.
  3. Skyld brombær og skal dem i halve.
  4. Anret brombær og tomater på en tallerken og drys strandmalurt ud over. Strandmalurt er meget bitter, så pas lidt på.
  5. Bland olie, eddike, salt og peber. Hæld over salaten.
  6. Servér
  • Tips

    Denne salat er syrlig og fungerer derfor godt som tilbehør til et stykke kød eller fisk. Den kan også serveres som en lille forret sammen med et stykke blød ost, eksempelvis mozzarella eller burrata.

  • Råvarer brugt i Salat af cherrytomater og brombær med strandmalurt Vis alle