season Maj
difficulty Let
persons 2 prs.
time 45 min.

Strandasters, agurk og østers

Ingredienser
  • 100 g renset strandasters
  • 150 g agurk
  • 8 blade hjertesalat
  • 6 østers
  • 5 dl fløde
  • Citronsaft
  • Salt
  • Peber
  • Dildtoppe
Brugte plantedele
  • Grønne blade
Fremgangsmåde
  1. Skræl din agurk og del den i to. Fjern kernerne.
  2. Åbn seks østers og si saften ned i en skål.
  3. Med en tyndskræller, skær agurk i tynde bånd og bland det med hjertesalat og strandasters i en skål.
  4. Smag østerssaft til med fløde, citronsaft, havsalt og peber.
  5. Overfør saften til skålen med agurk. Sving skålen rundt tre-fem gange.
  6. Anret på en tallerken.
  7. Placér østers og de plukkede dildtoppe ovenpå.
  • Tips

    Der er ingen tips til denne opskrift.

  • Råvarer brugt i Strandasters, agurk og østers Vis alle