season Marts
difficulty Middel
persons 2 prs.
time 45 min.

Skovmærke-pannecotta

Ingredienser
  • 50 g sukker
  • 4 blade husblas
  • 250 ml piskefløde
  • 250 ml ymer
  • En håndfuld skovmærke
Fremgangsmåde
  1. Varm fløde, skovmærke og sukker i en gryde. Lad det nå kogepunktet.
  2. Sluk for varmen og lad det trække i ti minutter.
  3. Mens fløden trækker, kommer du de fire blade husblas i en skål med koldt vand. Lad husblassen bløde op i en skålen til den er helt blød.
  4. Når husblassen er helt blødt op, skal de vrides for vand.
  5. Si fløden og tilsæt de fire blade husblassen i den lune væske. Når husblassen er fuldkommen opløst, tilsættes en kvart liter ymer.
  6. Rør det hele godt sammen og hæld massen i dybe forme.
  7. Stil disse på køl. De er klar til servering efter mindst to timer.
  • Tips

    Servér pannacottaen med syltede bær, ristede nødder, hyldeblomstsirup eller andet topping.

  • Råvarer brugt i Skovmærke-pannecotta Vis alle