season Januar
difficulty Let
persons 2 prs.
time 30 min.

Sumpkarse og ørredrogn

Ingredienser
  • 1 bundt sumpkarse
  • 1 skalotteløg
  • 250 g kvark
  • 30 g kærnemælk
  • 100 g fløde
  • Økologisk citronskal
  • 50 g ørredrogn
  • Salt
  • Peber
  • Rugbrød
Brugte plantedele
  • Blomster og blade
Fremgangsmåde
  1. Pluk og gem blomsterne fra sumpkarsen.
  2. Hak skalotteløg og sumpkarse fint.
  3. Bland sumpkarse, skalotteløg, kvark, kærnemælk og citronskal i en skål.
  4. Rør godt sammen.
  5. Pisk fløden let.
  6. Vend fløde i kvarkblandingen.
  7. Smag til med salt og peber, men vær varsom med saltet, da ørredrogn tilføjer meget salt til retten.
  8. Anret det rørte kvark på et stykke rugbrød. Kom rogn ovenpå og top af med blomsterne fra sumpkarsen.
  • Tips

    Der er ingen tips til denne opskrift

  • Råvarer brugt i Sumpkarse og ørredrogn Vis alle