season April
difficulty Let
persons 4 prs.
time 30 min.

Strandarve-tzatziki

Ingredienser
  • 200 g strandarve
  • 5 dl græsk yoghurt
  • En lille håndfuld ramsløg
  • Salt
  • Peber
Fremgangsmåde
  1. Rens strandarve grundigt i en skål med vand. Rusk let i skålen, så sandet drysser af vandet.
  2. Tag strandarve op af vandet og læg det på et viskestykke for at lade dem dryppe af.
  3. Hak strandarve groft.
  4. Hak ramsløg fint.
  5. Rør strandarve og ramsløg sammen med græsk yoghurt og smag til med salt og peber.
  • Tips

    Brug denne tzatziki som tilbehør til et dejligt stykke fisk, eller et grillet stykke kød. Tzatzikien kan holde sig på køl i 4-6 dage og kan også nydes til et stykke brød eller ved siden af en salat.

  • Råvarer brugt i Strandarve-tzatziki Vis alle