season September
difficulty Middel
persons 2 prs.
time 45 min.

Stuvet violet hekseringsridderhat

Ingredienser
  • 300 g Violet hekseringsridderhat
  • 1 Skalotteløg
  • 1 fed sort hvidløg
  • 25 g Smør til stegning
  • 2 dl Piskefløde
  • 1 dl Svampeeddike
  • 1/2 bundt blandede urter - fx persille, estragon, ramsløg, etc.
Fremgangsmåde
  1. Start med at hakke hvidløg og skalotteløg fint.
  2. Smelt smør på en pande og steg skalotteløg og hvidløg. Rør godt rundt i panden - løgene skal blive transparente, ikke brune.
  3. Tilføj svampene til panden og steg dem ved høj varme. Rør rundt i panden, så svampene modtager varme på alle sider.
  4. Tilføj fløde når svampene er faldet lidt sammen og skru ned til middel-lav varme.
  5. Lad det simre i 5 minutter. Tilsæt eddike og giv det et opkog.
  6. Tag svampene op af fløden og sæt dem til side.
  7. Lad fløden koge ind i mindst 10 minutter eller til ønsket konsistens.
  8. Hak urterne fin og kom dem i fløden.
  9. Kom svampene tilbage på panden og smag til med eddike, salt og peber.
  • Tips

    Der er ingen tips til opskriften

  • Råvarer brugt i Stuvet violet hekseringsridderhat Vis alle