![](/application/files/4014/9304/4520/Opskrift_12_03_Kartoffelsalat_Skvalder_V02-squashed.jpg)
![season](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_season_icon.png)
![difficulty](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_easy.png)
![persons](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_antal_personer_icon.png)
![time](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_tid_icon.png)
Kartoffelsalat med skvalderkål
- 1 kg kartofler
- 10 skvalderkålsskærme i blomst
- 5 afblomstrede skvalderkålsskærme
- 2 dl smagsneutral olie - fx vindruekerneolie
- 2 spsk eddike
- En håndfuld små skvalderkålsblade (røllike eller gråbynke kan også bruges)
- Salt
- Peber
- Bladene og blomsterskærmene
- Blender
- Vask skvalderkålsbladene grundigt, og læg dem på et viskestykke så de kan tørre.
- Kom kartoflerne i en gryde med vand. Kog til de er møre og lad dem køle ned.
- Blend skvalderkålsblade, olie, eddike og salt til det er en ensartet vinaigrette, imens kartoflerne køler af.
- Vend de afkølede kartofler i vinaigretten og server i en skål med skærmene som pynt.
Tips
Server denne kartoffelsalat med din favoritfisk eller som tilbehør til en frokostsandwich.
![](/application/files/9014/9777/7286/Schmidt_Thorsten.png)
Thorsten Schmidt
Restaurant Barr
Thorsten Schmidt er en dansk kok, der gennem sin eksperimentale tilgang til madlavning, har sat sit præg på udbredelsen af det nordiske køkken. Med afsæt i en kulturhistoriske idéer, tager Schmidts udgangspunkt i mere end blot de geografiske kvaliteter, som er at finde i den nordiske region. Hans tidligere restaurant, Malling og Schmidt, var en af de mest progressive og indflydelsesrige på den danske scene. I dag er Schmidt at finde på Restaurant Barr, som han er medejer af. Restauranten er et samarbejde mellem Schmidt og René Redzepi, og har til huse i nomas tidligere lokaler på Christianshavn. Barr tilbyder en rolig atmosfære, hvor maden er af højeste kvalitet med afsæt i Nordsøen og de kulinariske traditioner, som er tilstede i de omkringliggende lande.