



Urtemuffins med æg og bacon
- 100 g bacon
- 1 løg
- 4 æg
- 4 spsk yoghurt
- 4 spsk mel
- 50 g parmesanost
- 6 dl blanded vilde urter - jo flere, jo bedre
- En knivspids salt
- En knivspids sort peber
- Start med at forvarm ovnen på 180 grader.
- Skær bacon i tern og steg på en pande uden fedtstof i ca 6-8 min.
- Imens bacon steger skal løget skrælles og hakkes fint.
- Tilsæt løgtern til panden og steg med bacon i 2 minutter og tag det over i en skål og lad det afkøle.
- Riv parmesanosten.
- Pisk æg til det skummer og tilsæt yoghurt, mel, revet parmesanost og 1 tsk salt samt 1knsp sort peber og pisk det godt igennem.
- Hak urterne meget fint, og rør dem i æggemassen.
- Rør til sidst det stegte bacon og løg i også
- Fordel massen i muffinforme smurt med smør og bag dem ved 180 grader i 12-14 min.
- Vend dem ud af formene og lad dem afkøle i 5 min. og servér.
Tips
Muffinsene kan spises umiddelbart efter tilberedning men også sagtens gemmes til madpakken, som en god mellemmåltids snack eller til festen.

David de Silva
Stifter og chef
David er født i Danmark af en dansk mor og srilankansk far, og har en stor passion for chili og krydderier. David stiftede i 2016 firmaet KANDY SPICES, som importerer økologiske krydderier fra Sri Lanka og producerer chili-saucer. Derudover arbejder David som fast TV-kok på Go’ Morgen Danmark på TV2 og med Opskriftudvikling og rådgivning for restauranter samt kokkeskoler for private og firmaer. David er uddannet kok i 2004 fra Kong Hans Kælder og Henne Kirkeby Kro. I perioden 2007-2015 drev han Davids Bistro på Østerbro i København, en fransk inspireret restaurant med fokus på gode råvarer og det klassiske kokke håndværk.