April
Let
2 prs.
30 min.
Grillede skovløg med ost
Ingredienser
- 10 vilde løg (brug alternativt ramsløg)
- 100 g tør ost - fx parmesan
- 1 dl olivenolie
Udstyr
- Grill eller grillpande.
Fremgangsmåde
- Rens de vilde løg, behold roden på. Skær eventuelt nogle af toppene af, så de er ens i længde.
- Grill løgene til de møre i bunden.
- Pensl dem med olivenolie og giv dem et minut mere på grillen.
- Riv din ost.
- Læg løgene på et fad og server dem med friskrevet ost henover.
Tips
Disse løg fungerer fantastisk godt som tilbehør til en grillstegt bøf.
Professionel sanker
Thomas Laursen
wildfooding
Thomas Laursen er stifter af firmaet Wildfooding, som leverer vilde urter til en perlerække af danske toprestauranter. Han har været en del af de vilde urtescene i Danmark i mange år, og er meget brugt som foredragsholder og konsulent indenfor stort set alt, der har at gøre med vild mad. Oprindeligt er Thomas uddannet folkeskolelærer, men efter i en årrække at have arbejdet som kok sprang han ud som sanker og er en af pionererne indenfor vild mad-bevægelsen. Han er forfatter til bogen 'Vild – naturen ind i køkkenet’.