



Urtepesto med nødder
Ingredienser
- 1 dl nødder - eksempelvis valnødder eller hasselnødder
- 5 dl vilde urter - meget gerne en blanding med mange forskellige urter
- 1,5 dl olivenolie eller anden god olie
- 1 dl parmesanost
- 2 spsk citronsaft
- En knivspids salt
- En knivspids sort peber
Fremgangsmåde
- Hak de vilde urter groft og riv osten på et groft rivejern.
- Blend nødder, urter, olivenolie, parmesanost og citronsaft så det stadig er lidt groft i texturen
- Smag til med salt og peber
- Hæld på et patent eller sylteglas der er skyllet i kogende vand, opbevar mørkt og køligt.
Tips
Brug din vilde pesto på en omgang pasta, eller spis den på et stykke brød.

KANDY SPICES
David de Silva
Stifter og chef
David er født i Danmark af en dansk mor og srilankansk far, og har en stor passion for chili og krydderier. David stiftede i 2016 firmaet KANDY SPICES, som importerer økologiske krydderier fra Sri Lanka og producerer chili-saucer. Derudover arbejder David som fast TV-kok på Go’ Morgen Danmark på TV2 og med Opskriftudvikling og rådgivning for restauranter samt kokkeskoler for private og firmaer. David er uddannet kok i 2004 fra Kong Hans Kælder og Henne Kirkeby Kro. I perioden 2007-2015 drev han Davids Bistro på Østerbro i København, en fransk inspireret restaurant med fokus på gode råvarer og det klassiske kokke håndværk.