Tangeddike
- 1 dl saltet vand
- 20 g tørret tarmrørhinde (eller søsalat)
- 40 g sort te
- 1 l æblecidereddike
- 100 g tørret tarmrørhinde (eller søsalat)
- 40 g sort te
- 2 spsk citronsaft
- Hele planten
- Sylteglas
- Varm saltvand op til 80 grader og hæld det over 20 g. tarm rørhinde og 40 g. sort te.
- Lad det trække i otte minutter.
- Sigt væsken fra.
- Bland tangen med de resterende ingredienser i et sylteglas.
- Stil eddiken et mørkt og køligt sted i minimum to uger.
- Eddiken kan nu hældes på flaske og bruges i madlavning.
Tips
Der er ingen tips til denne opskrift
Thorsten Schmidt
Restaurant Barr
Thorsten Schmidt er en dansk kok, der gennem sin eksperimentale tilgang til madlavning, har sat sit præg på udbredelsen af det nordiske køkken. Med afsæt i en kulturhistoriske idéer, tager Schmidts udgangspunkt i mere end blot de geografiske kvaliteter, som er at finde i den nordiske region. Hans tidligere restaurant, Malling og Schmidt, var en af de mest progressive og indflydelsesrige på den danske scene. I dag er Schmidt at finde på Restaurant Barr, som han er medejer af. Restauranten er et samarbejde mellem Schmidt og René Redzepi, og har til huse i nomas tidligere lokaler på Christianshavn. Barr tilbyder en rolig atmosfære, hvor maden er af højeste kvalitet med afsæt i Nordsøen og de kulinariske traditioner, som er tilstede i de omkringliggende lande.