![](/application/files/2614/9096/9465/Opskrift_4_6_Rodknae_01-squashed.jpg)
![season](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_season_icon.png)
![difficulty](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_easy.png)
![persons](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_antal_personer_icon.png)
![time](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_tid_icon.png)
Rødknæsalat
- En håndfuld rødknæblade (almindelig syre eller skovsyre kan også bruges)
- En lille håndfuld engsyre
- 8 sødskærmsfrø
- 2 ramsløgsblade
- 2 spsk kveller
- 2 spsk skovløgsblomster
- 2 spsk olie
- Hak ramsløg og sødskærmsfrø fint.
- Bland alle ingredienser i en skål, og server med det samme.
Tips
Server salaten som frisk tilbehør til en bøf eller andet tung mad.
![](/application/files/9014/9777/7286/Schmidt_Thorsten.png)
Thorsten Schmidt
Restaurant Barr
Thorsten Schmidt er en dansk kok, der gennem sin eksperimentale tilgang til madlavning, har sat sit præg på udbredelsen af det nordiske køkken. Med afsæt i en kulturhistoriske idéer, tager Schmidts udgangspunkt i mere end blot de geografiske kvaliteter, som er at finde i den nordiske region. Hans tidligere restaurant, Malling og Schmidt, var en af de mest progressive og indflydelsesrige på den danske scene. I dag er Schmidt at finde på Restaurant Barr, som han er medejer af. Restauranten er et samarbejde mellem Schmidt og René Redzepi, og har til huse i nomas tidligere lokaler på Christianshavn. Barr tilbyder en rolig atmosfære, hvor maden er af højeste kvalitet med afsæt i Nordsøen og de kulinariske traditioner, som er tilstede i de omkringliggende lande.