![](/application/files/5714/9304/4505/Opskrift_6_10_Vild_Korvel_03.jpg)
![season](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_season_icon.png)
![difficulty](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_easy.png)
![persons](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_antal_personer_icon.png)
![time](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_tid_icon.png)
Kørvelsukker
- 500 g økologisk sukker
- 200 g spansk kørvel (man kan også bruge rødgran)
- 2 g salt
- De grønne blade og blomst
- Blender
- Sylteglas
- Kom kørvel, sukker og salt i en blender og blend til hele massen er grøn.
- Fyld sukkeret i et passende sylteglas.
- Sukkeret kan stå i op til et år.
Tips
Brug denne sukker til at tilføje en aromatisk sødme til diverse retter. Man kan eksempelvis prøve sukkeret på havregrød med lidt snittet æble.
![](/application/files/9014/9777/7286/Schmidt_Thorsten.png)
Thorsten Schmidt
Restaurant Barr
Thorsten Schmidt er en dansk kok, der gennem sin eksperimentale tilgang til madlavning, har sat sit præg på udbredelsen af det nordiske køkken. Med afsæt i en kulturhistoriske idéer, tager Schmidts udgangspunkt i mere end blot de geografiske kvaliteter, som er at finde i den nordiske region. Hans tidligere restaurant, Malling og Schmidt, var en af de mest progressive og indflydelsesrige på den danske scene. I dag er Schmidt at finde på Restaurant Barr, som han er medejer af. Restauranten er et samarbejde mellem Schmidt og René Redzepi, og har til huse i nomas tidligere lokaler på Christianshavn. Barr tilbyder en rolig atmosfære, hvor maden er af højeste kvalitet med afsæt i Nordsøen og de kulinariske traditioner, som er tilstede i de omkringliggende lande.