




Tørret stor løgbruskhat
- 5 kg stor løgbruskhat (eller ramsløg)
- Hele svampen, dog ikke den nederste del af stokken
- En dehydrator eller ovn
- Rens svampene med en børste.
- Fordel svampene på en gastrobakke.
- Tør svampene ved 65 grader i ovnen i 10 timer. Har du en dehydrator, kan den med fordel bruges til at tørre svampene.
Tips
Der er ingen tips til denne opskrift

Thorsten Schmidt
Restaurant Barr
Thorsten Schmidt er en dansk kok, der gennem sin eksperimentale tilgang til madlavning, har sat sit præg på udbredelsen af det nordiske køkken. Med afsæt i en kulturhistoriske idéer, tager Schmidts udgangspunkt i mere end blot de geografiske kvaliteter, som er at finde i den nordiske region. Hans tidligere restaurant, Malling og Schmidt, var en af de mest progressive og indflydelsesrige på den danske scene. I dag er Schmidt at finde på Restaurant Barr, som han er medejer af. Restauranten er et samarbejde mellem Schmidt og René Redzepi, og har til huse i nomas tidligere lokaler på Christianshavn. Barr tilbyder en rolig atmosfære, hvor maden er af højeste kvalitet med afsæt i Nordsøen og de kulinariske traditioner, som er tilstede i de omkringliggende lande.