Er du skolelærer? Gå til undervisnings-sitet her
season September
difficulty Let
persons 4 prs.
time 30 min.

Vild pære pocheret i rødvin

Ingredienser
  • 4 Vilde pærer
  • 500 ml rødvin
  • 200g sukker
  • 3 nellikke
  • 2 stjerneanis
  • 1 kanelstang
Fremgangsmåde
  1. Hæld rødvin og sukker i en lille gryde og bring det langsomt i kog
  2. Fjern skrællen fra pærerne uden at fjerne stilken
  3. Tilføj kanel, stjerneanis og nellikke til gryden med rødvin og sukker og lad det simre et par minutter, tilføj da pærerne og kog dem i 10-15 minutter. Sørg for at vende dem jævnligt.
  4. Tag pærerne op af gryden og lad dem køle af på en talerken. FIltrer væsken igennem en si til en endnu mindre gryde og lad den reducere til den har en sirupagtig konsistens
  5. Servér pærerne på en tallerken med den reducerede væske over.
Osteria Rufino

Alessandro Ciofani

Medejer og kok

Rufino Osteria åbnede den 1. april 2016 på Christianshavn i København. Det traditonelle osteria tilbyder en venlig og orginal atmosfære hvor du kan nyde madlavningskunst fra det åbne køkken ud i restauranten. Rufino blev grundlagt af kokken Alessandro Ciofani fra Rom, sammen med Alberto Sala fra Piemonte sammen med de to kokke Paolo Bonello and Cristiano Sala også fra hovedstaden.

Rufino vil igennem deres retter, vise en rejse der starter i de italienske gastronomiske traditioner og bevæger sig op igennem de euroæiske inflydelselser hele vejen til Danmark. Restauranten har fundet liv i en af de ældste paladser i Christianhavn. Her har maden ligeledes skabt en magi, ved at transportere atmosfære fra de romanske taaverne for to århundreder siden til skandinavien. På Rufino er cavatelli, orchietten og strozzapretien hjemmelavet og menuen er primært inspireret af tradtionelle retter fra Rom. 

Osteria Rufino

Alessandro Ciofani

Medejer og kok

Rufino Osteria åbnede den 1. april 2016 på Christianshavn i København. Det traditonelle osteria tilbyder en venlig og orginal atmosfære hvor du kan nyde madlavningskunst fra det åbne køkken ud i restauranten. Rufino blev grundlagt af kokken Alessandro Ciofani fra Rom, sammen med Alberto Sala fra Piemonte sammen med de to kokke Paolo Bonello and Cristiano Sala også fra hovedstaden.

Rufino vil igennem deres retter, vise en rejse der starter i de italienske gastronomiske traditioner og bevæger sig op igennem de euroæiske inflydelselser hele vejen til Danmark. Restauranten har fundet liv i en af de ældste paladser i Christianhavn. Her har maden ligeledes skabt en magi, ved at transportere atmosfære fra de romanske taaverne for to århundreder siden til skandinavien. På Rufino er cavatelli, orchietten og strozzapretien hjemmelavet og menuen er primært inspireret af tradtionelle retter fra Rom. 

Råvarer brugt i Vild pære pocheret i rødvin Vis alle

Alternative råvarer til brug i Vild pære pocheret i rødvin