Juni
Let
Til forrådskammeret
15 min.
Hyldeblomst-edikke
Ingredienser
- 1 l æbleeddike
- 5 hyldeblomstskærme (brug alternativt hybenroser)
Udstyr
- Termometer
Fremgangsmåde
- Varm æbleeddike op til 50 grader, sluk for varmen og tilsæt hyldeblomstskærme.
- Lad det trække i to dage med et klæde over.
- Hæld så eddiken på flaske, og den er klar til brug.
Professionel sanker
Thomas Laursen
wildfooding
Thomas Laursen er stifter af firmaet Wildfooding, som leverer vilde urter til en perlerække af danske toprestauranter. Han har været en del af de vilde urtescene i Danmark i mange år, og er meget brugt som foredragsholder og konsulent indenfor stort set alt, der har at gøre med vild mad. Oprindeligt er Thomas uddannet folkeskolelærer, men efter i en årrække at have arbejdet som kok sprang han ud som sanker og er en af pionererne indenfor vild mad-bevægelsen. Han er forfatter til bogen 'Vild – naturen ind i køkkenet’.