![](/application/files/3514/9304/4496/Opskrift_5_5_Strandasters_02.jpg)
![season](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_season_icon.png)
![difficulty](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_easy.png)
![persons](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_antal_personer_icon.png)
![time](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_tid_icon.png)
Strandasters, agurk og østers
- 100 g renset strandasters (eller strandvejbred)
- 150 g agurk
- 8 blade hjertesalat
- 6 østers
- 5 dl fløde
- Citronsaft
- Salt
- Peber
- Dildtoppe
- Grønne blade
- Skræl din agurk og del den i to. Fjern kernerne.
- Åbn seks østers og si saften ned i en skål.
- Med en tyndskræller, skær agurk i tynde bånd og bland det med hjertesalat og strandasters i en skål.
- Smag østerssaft til med fløde, citronsaft, havsalt og peber.
- Overfør saften til skålen med agurk. Sving skålen rundt tre-fem gange.
- Anret på en tallerken.
- Placér østers og de plukkede dildtoppe ovenpå.
Tips
Der er ingen tips til denne opskrift.
![](/application/files/9014/9777/7286/Schmidt_Thorsten.png)
Thorsten Schmidt
Restaurant Barr
Thorsten Schmidt er en dansk kok, der gennem sin eksperimentale tilgang til madlavning, har sat sit præg på udbredelsen af det nordiske køkken. Med afsæt i en kulturhistoriske idéer, tager Schmidts udgangspunkt i mere end blot de geografiske kvaliteter, som er at finde i den nordiske region. Hans tidligere restaurant, Malling og Schmidt, var en af de mest progressive og indflydelsesrige på den danske scene. I dag er Schmidt at finde på Restaurant Barr, som han er medejer af. Restauranten er et samarbejde mellem Schmidt og René Redzepi, og har til huse i nomas tidligere lokaler på Christianshavn. Barr tilbyder en rolig atmosfære, hvor maden er af højeste kvalitet med afsæt i Nordsøen og de kulinariske traditioner, som er tilstede i de omkringliggende lande.