Er du skolelærer? Gå til undervisnings-sitet her
season Marts
difficulty Let
persons 4 prs.
time 25 min.

Yoghurtdressing med urter og vilde rødder

Ingredienser
  • 3 dl yoghurt
  • 1 dl vilde urter - gerne en blanding af vilde urter. Jo flere, jo bedre.
  • 1 citron
  • En knivspids salt
  • En knivspids sort peber
  • Blandede rodfrugter - eksempelvis gulerod, radise eller persillerod
Fremgangsmåde
  1. Hak de vilde urter meget fint og riv skallen af én citron.
  2. Rør yoghurt med de finthakkede urter og revet citronskal.
  3. Smag til med salt og peber og lad dressingen stå og trække lidt i mens du klargøre grøntsagerne.
  4. Skræl rodfrugter og grøntsagerne og skær dem i lange stave.
  5. Læg dem i lidt koldt vand indtil du skal servérer dem. På den måde bevarer de sprødheden og saften.
  6. Server yoghurten i en lille skål med rodfrugter ved siden af.
  • Tips

    En god lille dressing, som fungerer som en snack, når man har sine venner på besøg.

  • KANDY SPICES

    David de Silva

    Stifter og chef

    David er født i Danmark af en dansk mor og srilankansk far, og har en stor passion for chili og krydderier. David stiftede i 2016 firmaet KANDY SPICES, som importerer økologiske krydderier fra Sri Lanka og producerer chili-saucer. Derudover arbejder David som fast TV-kok på Go’ Morgen Danmark på TV2 og med Opskriftudvikling og rådgivning for restauranter samt kokkeskoler for private og firmaer. David er uddannet kok i 2004 fra Kong Hans Kælder og Henne Kirkeby Kro. I perioden 2007-2015 drev han Davids Bistro på Østerbro i København, en fransk inspireret restaurant med fokus på gode råvarer og det klassiske kokke håndværk.

    KANDY SPICES

    David de Silva

    Stifter og chef

    David er født i Danmark af en dansk mor og srilankansk far, og har en stor passion for chili og krydderier. David stiftede i 2016 firmaet KANDY SPICES, som importerer økologiske krydderier fra Sri Lanka og producerer chili-saucer. Derudover arbejder David som fast TV-kok på Go’ Morgen Danmark på TV2 og med Opskriftudvikling og rådgivning for restauranter samt kokkeskoler for private og firmaer. David er uddannet kok i 2004 fra Kong Hans Kælder og Henne Kirkeby Kro. I perioden 2007-2015 drev han Davids Bistro på Østerbro i København, en fransk inspireret restaurant med fokus på gode råvarer og det klassiske kokke håndværk.

    Råvarer brugt i Yoghurtdressing med urter og vilde rødder Vis alle

    Alternative råvarer til brug i Yoghurtdressing med urter og vilde rødder