![](/application/files/1214/9823/7588/MAD_Vildmad_juni_2017_12257.jpg)
![season](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_season_icon.png)
![difficulty](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_easy.png)
![persons](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_antal_personer_icon.png)
![time](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_tid_icon.png)
Yoghurtdressing med urter og vilde rødder
- 3 dl yoghurt
- 1 dl vilde urter - gerne en blanding af vilde urter. Jo flere, jo bedre.
- 1 citron
- En knivspids salt
- En knivspids sort peber
- Blandede rodfrugter - eksempelvis gulerod, radise eller persillerod
- Hak de vilde urter meget fint og riv skallen af én citron.
- Rør yoghurt med de finthakkede urter og revet citronskal.
- Smag til med salt og peber og lad dressingen stå og trække lidt i mens du klargøre grøntsagerne.
- Skræl rodfrugter og grøntsagerne og skær dem i lange stave.
- Læg dem i lidt koldt vand indtil du skal servérer dem. På den måde bevarer de sprødheden og saften.
- Server yoghurten i en lille skål med rodfrugter ved siden af.
Tips
En god lille dressing, som fungerer som en snack, når man har sine venner på besøg.
![](/application/files/6414/9821/3717/David_profil.png)
David de Silva
Stifter og chef
David er født i Danmark af en dansk mor og srilankansk far, og har en stor passion for chili og krydderier. David stiftede i 2016 firmaet KANDY SPICES, som importerer økologiske krydderier fra Sri Lanka og producerer chili-saucer. Derudover arbejder David som fast TV-kok på Go’ Morgen Danmark på TV2 og med Opskriftudvikling og rådgivning for restauranter samt kokkeskoler for private og firmaer. David er uddannet kok i 2004 fra Kong Hans Kælder og Henne Kirkeby Kro. I perioden 2007-2015 drev han Davids Bistro på Østerbro i København, en fransk inspireret restaurant med fokus på gode råvarer og det klassiske kokke håndværk.