Marts
Let
4 prs.
15 min.
Omelet med grønne urter
Ingredienser
- 8 æg
- 4 spsk vand
- En knivspids salt
- En knivspids sort peber
- 4 håndfulde friske urter
Fremgangsmåde
- Slå æggene ud i en skål og pisk dem let.
- Tilsæt 4 spsk vand, salt og peber.
- Pisk til æggene hænger sammen og er en ensartet masse
- Hak halvdelen af urterne fint og tilsæt dem til æggemassen
- Varm en pande til den ryger og tilsæt 1-2 spsk olie til at stege omeletterne i
- Tilsæt 1⁄4 af æggemassen og lad det sætte sig lidt ligesom en pandekage
- Forsigtigt løsn omeletten hele vejen rundt og fold til du har en “cigar”-lignede form. Lidt ligesom en rullet pandekage
- Servér straks anrettet på de resterende urter
KANDY SPICES
David de Silva
Stifter og chef
David er født i Danmark af en dansk mor og srilankansk far, og har en stor passion for chili og krydderier. David stiftede i 2016 firmaet KANDY SPICES, som importerer økologiske krydderier fra Sri Lanka og producerer chili-saucer. Derudover arbejder David som fast TV-kok på Go’ Morgen Danmark på TV2 og med Opskriftudvikling og rådgivning for restauranter samt kokkeskoler for private og firmaer. David er uddannet kok i 2004 fra Kong Hans Kælder og Henne Kirkeby Kro. I perioden 2007-2015 drev han Davids Bistro på Østerbro i København, en fransk inspireret restaurant med fokus på gode råvarer og det klassiske kokke håndværk.