![](/application/files/7914/9839/0072/Opskrift_6_07_Vandmynte_01.jpg)
![season](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_season_icon.png)
![difficulty](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_easy.png)
![persons](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_antal_personer_icon.png)
![time](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_tid_icon.png)
Vandmyntemojito
- 2 spsk frisk limesaft
- 2 spsk rørsukker
- 12 blade vandmynte
- 6 cl hvid rom
- 3 cl danskvand
- 250 g knuste isterninger
- Grønne blade og blomster
- Kom sukker og limesaft i et glas og rør til sukkeret er opløst.
- Fyld glasset med knus is.
- Tag et par mynteblade og gnid det over kanten af glasset.
- Riv myntebladene i mindre stykker og kom i glasset.
- Rør rundt i 15 sekunder, og tilføj rom og danskvand.
- Tilføj myntestængler.
- Færdiggør drinken med blomster fra vandmynten som pynt.
Tips
Denne opskrift er til én drink. Skal man lave flere, kan man med fordel blande ingredienserne i en kande med is, og hælde det i glas fyldt med isterninger.
![](/application/files/9014/9777/7286/Schmidt_Thorsten.png)
Thorsten Schmidt
Restaurant Barr
Thorsten Schmidt er en dansk kok, der gennem sin eksperimentale tilgang til madlavning, har sat sit præg på udbredelsen af det nordiske køkken. Med afsæt i en kulturhistoriske idéer, tager Schmidts udgangspunkt i mere end blot de geografiske kvaliteter, som er at finde i den nordiske region. Hans tidligere restaurant, Malling og Schmidt, var en af de mest progressive og indflydelsesrige på den danske scene. I dag er Schmidt at finde på Restaurant Barr, som han er medejer af. Restauranten er et samarbejde mellem Schmidt og René Redzepi, og har til huse i nomas tidligere lokaler på Christianshavn. Barr tilbyder en rolig atmosfære, hvor maden er af højeste kvalitet med afsæt i Nordsøen og de kulinariske traditioner, som er tilstede i de omkringliggende lande.