×
menu
Sankelandskaber
Vandnært
Åbent land
Skov
By
Råvarer
Blæretang
Kantarel, almindelig
Morkel, almindelig
Østershat, almindelig
Pære, almindelig
Forvildet pære
Pigsvamp, almindelig
Pigsvamp, almindelig
Syre, almindelig
Syre, almindelig
Bellis
Bellis
Dunbirk
Bøg
Bøg
Brombær
Brombær
Brøndkarse
Brun Birke-rørhat
Brungul Rørhat
Brunstokket Rørhat
Cikorie
Døvnælde
Bredbladet Dunhammer
Bredbladet Dunhammer
Elm
Ene
Fuglegræs
Fuglegræs
Fuglekirsebær
Fuglekirsebær
Gråbynke
Gråbynke
Granmælkehat
Hassel
Hassel
Havtorn
Havtorn
Hedelyng
Hindbær
Hindbær
Honningsvamp
Humle
Hummerskørhat
Hyldebær
Hyld
Hyrdetaske
Japansk Pileurt
Japansk Pileurt
Karl Johan
Karl Johan
Katost, almindelig
Korbær
Kornblomst
Korsknap
Kvan
Lægekokleare
Lav Klørtang
Lind
Løgkarse
Løgkarse
Mælkebøtte
Mælkebøtte
Mjødurt
Mjødurt
Vild Pastinak
Peberrod
Ramsløg
Ramsløg
Rød Birkerørhat
Rød Tvetand
Rødgran
Rødgran
Rødkløver
Rødknæ
Røllike
Røllike
Røn
Røn
Roset Springknap
Roset Springknap
Hybenrose
Hybenrose
Salturt, almindelig
Salturt, almindelig
Sankt Hans Urt
Sankt Hans Urt
Skællet Stilkporesvamp
VILDÆBLE
Vildæble
Skovfyr
Skovjordbær
Skovløg
Skovmærke
Skovmærke
Skovsyre
Skovsyre
Skvalderkål
Skvalderkål
Søsalat
Søsalat
Spansk Kørvel
Spansk Kørvel
Stor Nælde
Stor Nælde
Strandarve
Strandarve
Strandasters
Strandbede
Strandfladbælg
Strandfladbælg
Strandkarse
Strandkarse
Strandmælde
Strandmælde
Strandsennep
Strandsennep
Strand-trehage
Strandvejbred
Strandvejbred
Sukkertang
Svovlporesvamp
Syren
Syren
Tandfri Vårsalat
Tarmrørhinde
Vild Timian
Tragtkantarel
Valnød
Vandkarse
Vandmynte
Vandmynte
Vårmusseron
Vellugtende kamille
Martsviol
Martsviol
Hyldeblomst
Violet Hekseringridderhat
Lav Klørtang
Blæretang
Opskrifter
Bøgedrik
Rønnebærkompot med vildæble
Tangsuppe
Røget sild med æble- og peberrodssalt
Strandarve-tzatziki
Grillet pileurt med fiskemayo
Æblemuffins med korsknap
Smørsauteret sankt hans-urt med røget fisk og boghvede
Grillede skovløg med ost
Kartoffelsalat med skvalderkål
Nælde- og fiskesuppe
Brøndkarsepuré
Syredrik
Salat med ananas, syre, mynte og kamille
Grillet kød med gråbynke
Hasselnødde-gnocchi
Søsalat med agurk og fennikel
Skovkrydderi
Letpisket fløde med roset springklap
Grøn smør med røllike
Rødknæsalat
Letrøget rødkløverblomst
Sukker med skud fra rødgran
Birkerørhat - røget og tørret
Stuvet violet hekseringsridderhat
Violsukker
Smørdampet vild pastinak
Kørvelsukker
Grillet velsmagende mælkehat i æblecider
Vandmyntemojito
Konfiteret trompetsvamp
Tangeddike
Salat af tandfri vårsalat
Sprødstegt svovlsporesvamp
Brøndkarse og ørredrogn
Fisk og skaldyr rimmet i tang
Letstuvet strandvejbred
Strandtrehage-krydderi
Strandkarse med kogt æg og rå kammusling
Strandasters, agurk og østers
Vild salat med storbladet lind
Honningsvamp i nøddesmør
Smørdampede humleskud med kaviar
Katostsukker
Hyrdetasketempura med karrysalt
Jomfruhummerboullion med hummerskørhat
Sukkertørret kvan
Syltede dunbirkeblade
Løgkarsepesto
Brombærpuré
Smør med brungul rørhat
Vild sauce verde
Fuglekirsebærpuré
Almindelig fløjlsfod - røget og stegt
Smørstegte kantareller med sønderjysk lardos
Kornotto med morkler
Panerede østershatte
Grønne, skidne æg med strandsennep
Syltet granmælkehat
Stegt og tørret Karl Johan
Rynket rose-edikke
Hyldeblomst-edikke
Salturt-pickles
Ramsløgskapers
Spansk kørvel-kombucha
Rabarberkompot med mjødurt
Tørret stor løgbruskhat
Skovsyre-granité
Vin med skovjordbær
Vild timiansnaps
Strandfladbælg i saltlage
Hedelyngsmjød
Korbærsoya
Saltet lægekokleare
Grillede klørtangskapers
Mælkebøttesodavand
Syltede bellisblomster
Rørhat i olie & eddike
Kombucha på umodne enebær
Aromatisk vaniljeis
Blancheret og saltet pigsvamp
Te-syltet pære
Syrenedikke
Cikorieis
Grillet strandmælde med røget oksemarv
Havtorns-sodavand
Dunhammerrod i gløder
Grillet brunstokket rørhat med miso
Karamelliseret valnøddefløde
Stegt vårmusseron med jordskokker og Sønderjyst lardo
Letstuvede strandbedeblade
Rød birkerørhat - røget og tørret
Skovmærke-pannecotta
Mannasandwich
Bagt kartoffel med urtesmør
Kage med moden frugt
Marmelade af sæsonens bær
Omelet med grønne urter
Pasta med tang & urter
Smørstegt svampebrød
Grøn suppe med urter
Urtemuffins med æg og bacon
Urtepesto med nødder
Yoghurtdressing med urter og vilde rødder
Røgsmuldsblanding med kornblomst
Ribs- og hybenrosesorbet
Pocheret æg med ramsløg, spinat og skinke
Svovlporesvamp med stuvet spidskål
Rødbeder med blåbær, ene og syre
Grillet squash med strand-trehage og ærter
Stir fry med kantareller, ingefær og soyasovs
Østershatte med urter
Kom ud
Arrangementer
VILD MAD-Formidlere
Signup
Login
DA
/
EN
Er du skolelærer? Gå til undervisnings-sitet
her
Sankelandskaber
Vandnært
Åbent land
Skov
By
Råvarer
Blæretang
Kantarel, almindelig
Morkel, almindelig
Østershat, almindelig
Pære, almindelig
Forvildet pære
Pigsvamp, almindelig
Pigsvamp, almindelig
Syre, almindelig
Syre, almindelig
Bellis
Bellis
Dunbirk
Bøg
Bøg
Brombær
Brombær
Brøndkarse
Brun Birke-rørhat
Brungul Rørhat
Brunstokket Rørhat
Cikorie
Døvnælde
Bredbladet Dunhammer
Bredbladet Dunhammer
Elm
Ene
Fuglegræs
Fuglegræs
Fuglekirsebær
Fuglekirsebær
Gråbynke
Gråbynke
Granmælkehat
Hassel
Hassel
Havtorn
Havtorn
Hedelyng
Hindbær
Hindbær
Honningsvamp
Humle
Hummerskørhat
Hyldebær
Hyld
Hyrdetaske
Japansk Pileurt
Japansk Pileurt
Karl Johan
Karl Johan
Katost, almindelig
Korbær
Kornblomst
Korsknap
Kvan
Lægekokleare
Lav Klørtang
Lind
Løgkarse
Løgkarse
Mælkebøtte
Mælkebøtte
Mjødurt
Mjødurt
Vild Pastinak
Peberrod
Ramsløg
Ramsløg
Rød Birkerørhat
Rød Tvetand
Rødgran
Rødgran
Rødkløver
Rødknæ
Røllike
Røllike
Røn
Røn
Roset Springknap
Roset Springknap
Hybenrose
Hybenrose
Salturt, almindelig
Salturt, almindelig
Sankt Hans Urt
Sankt Hans Urt
Skællet Stilkporesvamp
VILDÆBLE
Vildæble
Skovfyr
Skovjordbær
Skovløg
Skovmærke
Skovmærke
Skovsyre
Skovsyre
Skvalderkål
Skvalderkål
Søsalat
Søsalat
Spansk Kørvel
Spansk Kørvel
Stor Nælde
Stor Nælde
Strandarve
Strandarve
Strandasters
Strandbede
Strandfladbælg
Strandfladbælg
Strandkarse
Strandkarse
Strandmælde
Strandmælde
Strandsennep
Strandsennep
Strand-trehage
Strandvejbred
Strandvejbred
Sukkertang
Svovlporesvamp
Syren
Syren
Tandfri Vårsalat
Tarmrørhinde
Vild Timian
Tragtkantarel
Valnød
Vandkarse
Vandmynte
Vandmynte
Vårmusseron
Vellugtende kamille
Martsviol
Martsviol
Hyldeblomst
Violet Hekseringridderhat
Lav Klørtang
Blæretang
Opskrifter
Bøgedrik
Rønnebærkompot med vildæble
Tangsuppe
Røget sild med æble- og peberrodssalt
Strandarve-tzatziki
Grillet pileurt med fiskemayo
Æblemuffins med korsknap
Smørsauteret sankt hans-urt med røget fisk og boghvede
Grillede skovløg med ost
Kartoffelsalat med skvalderkål
Nælde- og fiskesuppe
Brøndkarsepuré
Syredrik
Salat med ananas, syre, mynte og kamille
Grillet kød med gråbynke
Hasselnødde-gnocchi
Søsalat med agurk og fennikel
Skovkrydderi
Letpisket fløde med roset springklap
Grøn smør med røllike
Rødknæsalat
Letrøget rødkløverblomst
Sukker med skud fra rødgran
Birkerørhat - røget og tørret
Stuvet violet hekseringsridderhat
Violsukker
Smørdampet vild pastinak
Kørvelsukker
Grillet velsmagende mælkehat i æblecider
Vandmyntemojito
Konfiteret trompetsvamp
Tangeddike
Salat af tandfri vårsalat
Sprødstegt svovlsporesvamp
Brøndkarse og ørredrogn
Fisk og skaldyr rimmet i tang
Letstuvet strandvejbred
Strandtrehage-krydderi
Strandkarse med kogt æg og rå kammusling
Strandasters, agurk og østers
Vild salat med storbladet lind
Honningsvamp i nøddesmør
Smørdampede humleskud med kaviar
Katostsukker
Hyrdetasketempura med karrysalt
Jomfruhummerboullion med hummerskørhat
Sukkertørret kvan
Syltede dunbirkeblade
Løgkarsepesto
Brombærpuré
Smør med brungul rørhat
Vild sauce verde
Fuglekirsebærpuré
Almindelig fløjlsfod - røget og stegt
Smørstegte kantareller med sønderjysk lardos
Kornotto med morkler
Panerede østershatte
Grønne, skidne æg med strandsennep
Syltet granmælkehat
Stegt og tørret Karl Johan
Rynket rose-edikke
Hyldeblomst-edikke
Salturt-pickles
Ramsløgskapers
Spansk kørvel-kombucha
Rabarberkompot med mjødurt
Tørret stor løgbruskhat
Skovsyre-granité
Vin med skovjordbær
Vild timiansnaps
Strandfladbælg i saltlage
Hedelyngsmjød
Korbærsoya
Saltet lægekokleare
Grillede klørtangskapers
Mælkebøttesodavand
Syltede bellisblomster
Rørhat i olie & eddike
Kombucha på umodne enebær
Aromatisk vaniljeis
Blancheret og saltet pigsvamp
Te-syltet pære
Syrenedikke
Cikorieis
Grillet strandmælde med røget oksemarv
Havtorns-sodavand
Dunhammerrod i gløder
Grillet brunstokket rørhat med miso
Karamelliseret valnøddefløde
Stegt vårmusseron med jordskokker og Sønderjyst lardo
Letstuvede strandbedeblade
Rød birkerørhat - røget og tørret
Skovmærke-pannecotta
Mannasandwich
Bagt kartoffel med urtesmør
Kage med moden frugt
Marmelade af sæsonens bær
Omelet med grønne urter
Pasta med tang & urter
Smørstegt svampebrød
Grøn suppe med urter
Urtemuffins med æg og bacon
Urtepesto med nødder
Yoghurtdressing med urter og vilde rødder
Røgsmuldsblanding med kornblomst
Ribs- og hybenrosesorbet
Pocheret æg med ramsløg, spinat og skinke
Svovlporesvamp med stuvet spidskål
Rødbeder med blåbær, ene og syre
Grillet squash med strand-trehage og ærter
Stir fry med kantareller, ingefær og soyasovs
Østershatte med urter
Kom ud
Arrangementer
VILD MAD-Formidlere
Signup
Login
Login
LOG IND
Log ind med Uni Login
Glemt brugernavn eller password?
Er du ikke medlem?
Sign up
VILD MAD bruger cookies til at forbedre oplevelsen af vores website. Derfor gemmer vi information om dit besøg på websitet.
Ok