season Januar
difficulty Middel
persons 3 prs.
time 45 min.

Panerede østershatte

Ingredienser
  • 500 g østershatte
  • 2 æg
  • havsalt
  • peber
  • Lidt hvedemel
  • Pankorasp
  • En smule olie og smør til stegning
Fremgangsmåde
  1. Start med at rense svampene.
  2. Krydr svampene med salt og peber, og vend dem i mel.
  3. Pisk æggene sammen og vend svampene heri.
  4. Vend svampene i pankorasp.
  5. Steg svampene i olie - tilsæt smørret efter to minutter.
  6. Svampene er klar, når de har fået en flot gylden farve.
  7. Læg svampene på fedtsugende papir og giv dem lidt salt.
  • Tips

    Server svampene med smørdampede kartofler og friskhakkede urter.

  • Råvarer brugt i Panerede østershatte Vis alle