season Juni
difficulty Let
persons 2 prs.
time 30 min.

Vin med skovjordbær

Ingredienser
  • 300 g friske skovjordbær
  • 20 g hylde - eller kamilleblomst
  • 1 kanelstang
  • 15 g ingefær
  • 8 g galangarod
  • 80 g rørsukker
  • En flaske hvidvin
Fremgangsmåde
  1. Bland sukker og jordbær i en skål og lad blandingen stå i én time.
  2. Riv ingefær og galangarod.
  3. Drys dem herefter med ingefær, galangarod, kanel og hyldeblomster.
  4. Film skålen og lad det stå ved stuetemperatur natten over.
  5. Tilsæt hvidvin, film og lad det igen stå ved stuetemperatur i 24 timer.
  6. Sigt vinen over i en flaske og den er klar til brug.
  • Tips

    Vinen kan drikkes koldt eller indgå som ingrediens i andre retter.

  • Råvarer brugt i Vin med skovjordbær Vis alle