season
difficulty Let
persons 2 prs.
time 45 min.

Engkarsekvark

Ingredienser
  • 250 g kvark
  • 1 dl sødmælk
  • 1 skalotteløg
  • 4 spsk engkarse
  • Citron
  • Salt
  • Peber
Fremgangsmåde
  1. Rør kvark og sødmælk sammen i en skål til det får en glat konsistens.
  2. Skær skalotteløg i fine tern.
  3. Hak engkarsen fint.
  4. Tilføj skalotteløg og engkarse til kvarkblandingen.
  5. Smag til med revet citronskal, salt, peber og eventuelt lidt citronsaft.
  6. Pynt retten med engkarsens blomster og groftkværnet peber.
  • Tips

    Denne ret fungerer meget fint som sauce til tilberedte rodfrugter. Ovnbagt persillerod og pastinak med denne engkarsekvark er et dejligt tilbehør til et grillet stykke lam. Suppler denne ret med andre vilde urter, som brøndkarse eller roset springklap.

  • Råvarer brugt i Engkarsekvark Vis alle