Er du skolelærer? Gå til undervisnings-sitet her
season Marts
difficulty Let
persons 4 prs.
time 15 min.

Omelet med grønne urter

Ingredienser
  • 8 æg
  • 4 spsk vand
  • En knivspids salt
  • En knivspids sort peber
  • 4 håndfulde friske urter
Fremgangsmåde
  1. Slå æggene ud i en skål og pisk dem let.
  2. Tilsæt 4 spsk vand, salt og peber.
  3. Pisk til æggene hænger sammen og er en ensartet masse
  4. Hak halvdelen af urterne fint og tilsæt dem til æggemassen
  5. Varm en pande til den ryger og tilsæt 1-2 spsk olie til at stege omeletterne i
  6. Tilsæt 1⁄4 af æggemassen og lad det sætte sig lidt ligesom en pandekage
  7. Forsigtigt løsn omeletten hele vejen rundt og fold til du har en “cigar”-lignede form. Lidt ligesom en rullet pandekage
  8. Servér straks anrettet på de resterende urter
KANDY SPICES

David de Silva

Stifter og chef

David er født i Danmark af en dansk mor og srilankansk far, og har en stor passion for chili og krydderier. David stiftede i 2016 firmaet KANDY SPICES, som importerer økologiske krydderier fra Sri Lanka og producerer chili-saucer. Derudover arbejder David som fast TV-kok på Go’ Morgen Danmark på TV2 og med Opskriftudvikling og rådgivning for restauranter samt kokkeskoler for private og firmaer. David er uddannet kok i 2004 fra Kong Hans Kælder og Henne Kirkeby Kro. I perioden 2007-2015 drev han Davids Bistro på Østerbro i København, en fransk inspireret restaurant med fokus på gode råvarer og det klassiske kokke håndværk.

KANDY SPICES

David de Silva

Stifter og chef

David er født i Danmark af en dansk mor og srilankansk far, og har en stor passion for chili og krydderier. David stiftede i 2016 firmaet KANDY SPICES, som importerer økologiske krydderier fra Sri Lanka og producerer chili-saucer. Derudover arbejder David som fast TV-kok på Go’ Morgen Danmark på TV2 og med Opskriftudvikling og rådgivning for restauranter samt kokkeskoler for private og firmaer. David er uddannet kok i 2004 fra Kong Hans Kælder og Henne Kirkeby Kro. I perioden 2007-2015 drev han Davids Bistro på Østerbro i København, en fransk inspireret restaurant med fokus på gode råvarer og det klassiske kokke håndværk.